Glasmästeri Uppsala

Med våra tjänster ser du glasklart

Glasmästeri

ALLSIDIGT GLASMÄSTERI I UPPSALA

Glasklart utför reparationer och underhåll av de flesta sorters glas. Läs mer om våra tjänster nedan och kontakta oss om du har någon speciell glaslösning i åtanke.

Bilglas

Det är lätt hänt att man får ett stenskott, särskilt på vintern på svenska vägar. Det bästa du kan göra är att handla snabbt och åka till ett glasmästeri för att få skadan lagad. Vid mindre stenskott och sprickor kan det räcka med att laga skadan med ett speciallim som fyller ut sprickorna. Vid större skador eller helt krossade bilrutor måste glaset bytas ut. Vi hjälper dig snabbt och ser till att din bil snabbt är ute på vägen igen. Ett extra tips från vår sida: Se till att ha en bra glasförsäkring för bilen så slipper du betala huvuddelen av kostnaden själv. Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri som samarbetar med alla försäkringsbolag.

Reparationer av bilglas brukar ta högst en timme. Om rutan måste bytas ut tar det normalt sett en dag. Om du lämnar bilen på morgonen kan du hämta den kl 15.00 samma dag - annars på morgonen därpå. Vi erbjuder lånebil i mån av tillgänglighet och även lånecykel för dig som föredrar det.

Fönster & Uterum

Nya fönster till villan eller ditt kontor kan hjälpa dig att spara rejält på uppvärmningskostnaderna. Med moderna fönsterlösningar får du bättre isolering som även hjälper dig att få ett trivsammare inomhusklimat. Med solfilm får du ett ännu bättre resultat som även skyddar din inredning. Kontakta oss för att få en utvärdering av de besparingar du kan göra om du byter fönster. Hos oss kan du få fönster med aluminiumram eller med klassisk träram från två välrenommerade tillverkare.

Går du i tankarna kring ett uterum? Vi säljer och monterar uterum och inglasningar från Expodul som skapar snygga och trivsamma uterum som kan ge ett rejält lyft och mervärde till ditt hus.

Använd glas i din inredning

Glas är ett väldigt spännande material som kan användas på många sätt i inredningen. Vi har tidigare haft nöjet att få ta fram snygga och annorlunda lösningar till ett flertal kunder som velat ha något unikt. Glas ser exklusivt ut och ger möjlighet att skapa lösningar som är svåra att uppnå med andra material. En trappa med genomskinliga trappsteg, väggavskiljare som ger insynsskydd men samtidigt släpper igenom ljus och trappräcken som består av solida glasväggar är bara några exempel på lösningar vi har tagit fram åt våra kunder.

Vi samarbetar gärna med arkitekter och inredare för att ta fram detaljer som gör ditt hem eller din företagslokal till något alldeles extra.

Ta gärna en titt i vårt bildgalleri nedan för att få lite mer inspiration kring vad du kan göra.

 

 

Få hjälp med allt inom glasmästeri i Uppsala